NederlandsEnglish

Werkplek op orde

Na verhuizingen, ICT werkplek projecten of na het bestellen van nieuwe bureau's zien bureau's (en met name eronder) er vaak uit als spaghetti.. De verlengsnoeren lopen overal en vooral zichtbaar en de netwerk kabels domineren de aanblik.

Geen gezicht, maar ook een mogelijkheid om over te struikelen, bovenal een stofnest, voor de schoonmaak onmogelijk om op normale wijze te reinigen in een regulier programma en dan die stekkerblokken op de grond, dat moet je gewoon niet doen en niet willen met name i.v.m. kortsluiting en dus brandgevaar.

Met het nodige kabelmanagement en de juiste middelen wordt dit weer op orde gemaakt. Om bureaus weer op orde te krijgen en met name met het nodige aan 'kabelmanagement', heeft u weer snel een tevreden werkplek gebruiker. Om enige richting aan te geven in de gewenste oplossing, wordt het volgende onderscheid gemaakt.

Basis kabelmanagement

Dat wil zeggen, het wegwerken van kabels en snoeren. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van snoergoot en worden kabels gebonden en bevestigd aan de onderzijde van het bureau, waarmee ze (zo goed als volledig) uit het zicht zijn en (voornaamste) niet meer over de grond liggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eenvoudige middelen met veelal het aanwezige materiaal.

Uitgebreid

Bij deze wat uitgebreidere versie worden er met name meer materialen voor afwerking gebruikt, dit kost dan ook wat meer, vandaar het onderscheid. Er wordt, indien nodig, een doorvoer gemaakt in het bureau, onder het bureau een goot of draadmand bevestigd en eventueel (vooral van toepassing bij zit-sta bureau's) een flexibele snoergoot aangebracht die er voor zorgt dat de draden netjes meebewegen als het bureau omhoog of omlaag wordt bewogen. Desgewenst worden nieuw netwerkkabels voorzien bv in een voorgeschreven kleur en kan voorzien worden in de juiste stekkerdozen. Natuurlijk zijn ook opbouw stekkerdozen mogelijk en monitorsteunen kunnen worden voorzien.

Stel uw vraag nu

This website uses cookies to optimize site functionality and give you the best possible experience. More information can be found in the cookie and privacy statement..